Betaalmogelijkheden

ONLINE betaalmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode. Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is de kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. We accepteren o.a. de volgende creditcards: Mastercard, Visa, American Express, Maestro en VPay.

Bancontact / Mistercash

Bancontact wordt veel door Belgische klanten gebruikt. U kunt met deze kaart direct online afrekenen bij het afronden van uw bestelling.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. Het is gebaseerd op het principe van een overboeking en u hoeft bij het afrekenen de betaling dan ook alleen te verifiëren.

Achteraf - & GESPREID betalen

Met deze methodes betaal je pas nadat de bestelling ontvangen is. Bij het afronden van de bestelling kies je voor Klarna achteraf betalen of gespreid betalen. De klantgegevens worden gecontroleerd middels een online kredietcheck en na akkoord wordt de order in behandeling genomen en het pakket verzonden.

Klarna - Achteraf betalen
voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland

• Achteraf betalen via Klarna is mogelijk voor bestellingen tot € 2000.-
• U dient in Nederland, Duitsland, Oostenrijk of Finland woonachtig te zijn.
• Rekening binnen 14 dagen te voldoen na ontvangst van uw bestelling.
• De uiterste betaaldatum kan eenmalig kosteloos met 10 dagen verlengd worden.

Meer informatie over achteraf betalen via Klarna vind u op www.klarna.com/nl

Klarna - gespreid betalen in drie termijnen (0% rente)
voor Nederland en Frankrijk

Met deze methode betaal je jouw aankoop in drie gelijke termijnen zonder dat je daarvoor extra rente hoeft te betalen.

Stel je koopt een beeldje van €120,-. Bij het afronden van de bestelling kies je dan voor Klarna Slice It - gespreid betalen en vervolgens geef je een akkoord voor het afschrijven van het bestelbedrag in drie gelijke termijnen. De termijnen worden met een tussentijd van 30 dagen van je rekening afgeschreven. De eerste termijn wordt meteen na aankoop afgeschreven. De andere twee termijnen respectievelijk 30 en 60 dagen later.

Mocht je verzoek tot gespreide betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk kiezen voor een andere betaalmethode.

 • Gespreid betalen is mogelijk voor bestellingen tussen de € 100.- en € 3000.-
 • Het afleveradres dient gelijk aan het factuuradres te zijn.
 • Je dient in Nederland of Frankrijk woonachtig te zijn.

Meer informatie over gespreid betalen vind je op klarna.com

Contant betalen

Deze optie is alleen mogelijk indien u het artikel zelf komt afhalen in onze winkel in Borger.

Per bankoverschrijving vooraf

Zelf overboeken

Bij deze methode betaalt u niet online, maar krijgt u de betaalgegevens in de bevestigingsmail van uw bestelling toegestuurd en kunt u de bestelling vervolgens handmatig overboeken. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en het artikel aan u verzonden.