Betaalmogelijkheden

ONLINE betaalmogelijkheden

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode. Hiermee kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Creditcard

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat u hoeft te doen is de kaartgegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. We accepteren o.a. de volgende creditcards: Mastercard, Visa, American Express, Maestro en VPay.

Bancontact / Mistercash

Bancontact wordt veel door Belgische klanten gebruikt. U kunt met deze kaart direct online afrekenen bij het afronden van uw bestelling.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 9 Europese landen. Het is gebaseerd op het principe van een overboeking en u hoeft bij het afrekenen de betaling dan ook alleen te verifiëren.

Per bankoverschrijving vooraf

Zelf overboeken

Bij deze methode betaalt u niet online, maar krijgt u de betaalgegevens in de bevestigingsmail van uw bestelling toegestuurd en kunt u de bestelling vervolgens handmatig overboeken. Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en het artikel aan u verzonden.

gespreid betalen

In 3 - gespreid betalen in drie termijnen (0% rente)

Met deze methode betaal je jouw aankoop in drie gelijke termijnen zonder dat je daarvoor extra rente hoeft te betalen.

Stel je koopt een beeldje van €120,-. Bij het afronden van de bestelling kies je dan voor In 3 - gespreid betalen en je betaalt meteen de eerste termijn van € 40.- via iDEAL.  De tweede en derde termijn van ook ieder € 40.- betaal je respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Zo geniet je nu al van je bestelling en beschik je over flexibel betaalgemak.

Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk kiezen voor een andere betaalmethode.

 • Gespreid betalen is mogelijk voor bestellingen tussen de € 100.- en € 3000.-
 • Het afleveradres dient gelijk aan het factuuradres te zijn.
 • U dient in Nederland woonachtig te zijn.

Meer informatie over gespreid betalen vind je op www.payin3.nl

Contant betalen

Deze optie is alleen mogelijk indien u het artikel zelf komt afhalen in onze winkel in Groningen.

Achteraf betalen

Met deze methode betaal je pas nadat de bestelling ontvangen is. Bij het afronden van de bestelling kies je voor Klarna achteraf betalen. De klantgegevens worden gecontroleerd middels een online kredietcheck en na akkoord wordt de order in behandeling genomen en het pakket verzonden. Voor betaling via Klarna worden er betaalkosten in rekening gebracht. Deze zijn afhankelijk van de hoogte van het bestelbedrag met een maximum van € 1.- per bestelling.

Na ontvangt van je bestelling ontvang je de digitale factuur in de app of per e-mail. Deze dient binnen 14 dagen voldaan te worden aan Klarna.

Klarna - Achteraf betalen
voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland

• Achteraf betalen via Klarna is mogelijk voor bestellingen tot € 2000.-
• U dient in Nederland, Duitsland, Oostenrijk of Finland woonachtig te zijn.
• Rekening binnen 14 dagen te voldoen na ontvangst van uw bestelling.
• De uiterste betaaldatum kan eenmalig kosteloos met 10 dagen verlengd worden.

Meer informatie over achteraf betalen via Klarna vind u op www.klarna.com/nl