Over Stips

Stips header fb1

Stips, de grote liefde van Margit Meijering
Na een leven lang verschillende ondernemingen te hebben gehad, en al enkele jaren de 65 te zijn gepasseerd, heeft ze besloten enkel en alleen nog maar een winkel te willen hebben, waar ze zelf helemaal blij van wordt.

Die winkel is Stips! Hier verkoopt ze artikelen die ze zelf mooi vindt. Ze denkt niet meer aan wat wel of niet verkoopt, maar laat zich leiden door haar eigen gevoel voor schoonheid. Al van kindsafaan heeft Margit een liefde voor mooie dingen. Als klein meisje zag ze hoe haar opa, Ferdinand Herschmann, voor haar uit hout een mooie draaimolen maakte en schilderijen schilderde van de stad Groningen. De verwondering die het haar toen al gaf, dat er vanuit niets, iets moois kon ontstaan, is het basisgevoel geweest van waaruit nu Stips is ontstaan.

De collectie
Bij Stips biedt Margit een collectie beeldende kunst, schilderijen, design artikelen en unieke ontwerpen van kunstenaars uit binnen- en buitenland aan. Regelmatig reist Margit de wereld over, om de mooiste dingen te kunnen vinden. Razend enthousiast kan ze zijn, als ze weer een unieke collectie op het spoor is gekomen. Om al dit moois met de wereld te kunnen delen, is er naast de winkel, ook deze website. Alles online zetten lukt helaas niet, maar je vind hier wel een uitstekende bloemlezing uit de collectie. De artikelen op deze website zijn allemaal online te bestellen.

We hopen dat deze site je net zoveel plezier en inspiratie geeft,
als dat Margit heeft bij het samenstellen van de collecties!

Veel kijkplezier!

Stips.nl Poelestraat23 Groningen
Stips.nl Poelestraat23 Groningen