de Art Dolls van Jo Ann Kessler

Elk jaar dat ik de buitenlandse kunstbeurs in Frankfurt bezocht, stond ik stil bij de stand van Jo Ann Kessler. Het gevoel dat het me iedere keer gaf was zo vreugdevol.... al die mooie poppen! Zo liefdevol gemaakt vanuit lapjes, kralen en allerhande gerecyclede onderdelen. Steeds opnieuw verbaasde ik me er over met hoeveel aandacht en precisie deze kunstige poppen gemaakt werden. Totaal uniek en anders dan anders.

Jo Ann Kessler heeft het lef om een geheel eigen richting in te slaan binnen de kunstwereld. Waar we tegenwoordig veel kunsthars- en roestige ijzerbeelden zien, gaat zij juist de zachte kant op, zonder aan kracht en karakter in te boeten.

Dit jaar - toen ik weer opnieuw verliefd werd op de mooie poppen die Kessler had tentoongesteld - heb ik besloten ze in te kopen voor onze Stips kunstwinkel. Ik heb een kleine, maar verfijnde collectie samengesteld. U kunt deze art dolls komen bewonderen aan de Poelestraat 23 in Groningen of uiteraard online... voor als het hoge noorden u net te ver weg is. Klik hier.

[mc4wp_form id="10369"]