In blijde verwachting (Pregnant Lady Red) – Gertruud Hartog

125,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Gelimiteerde oplage: 75 stuks
Ontwerp: 2017
Formaat: 21 x 16 x 12 cm

Dit beeldje van Gertruud Hartog is overduidelijk een kunstwerkje van een zwangere vrouw.  Zij is gelukkig, ze koestert haar ongeboren baby en is trots op haar babybuik.

Deze zwarte dame is gekleed in een wit badpak voorzien van een heleboel rode hartjes. Haar buik is bedekt met een heel groot rood hart waarin meerdere kleinere harten geschilderd zijn. Het beeldje straalt de blijdschap uit van de ophanden zijnde bevalling. Of het nu een zoon of een dochter wordt, de kleine komt terecht in een warme liefdevolle omgeving.

Dit symbolische beeldje zit in een mooie verpakking, perfect om aan een zwangere vriendin, dochter of ander familielid cadeau te doen.  Maar schroom niet om jezelf ermee te verwennen, be happy!

Details Pregnant Lady Red:

 

  • Het beeld is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en is met de hand beschilderd. Daardoor kunnen de schilderingen iets afwijken van de hier geplaatste foto.
  • De oplage van dit kunstwerk is  slechts 75 stuks en ieder exemplaar is gesigneerd en genummerd.
  • Pregnant Lady Red is ook verkrijgbaar in een blauwe uitvoering: Pregnant Lady Blue.

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen 21 × 16 × 12 cm
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Gelimiteerde oplage

75 stuks

Levertijd & Verzending