Aanbieding!

Jasmine – olifant

the Elephant Parade

87,95219,00

Wissen

The Elephant Parade

Jasmine staat voor eenvoud, puurheid en schoonheid. Deze prachtige olifant draagt de kleuren goud, turquoise en blauw.

Kunstenaar: Khloe Kardashian
Parade: Hong Kong 2014

Jasmine is een prachtige ingetogen goudkleurige olifant van  ontwerpster Khloe Kardashian. Deze olifant is versierd met turquoise en blauwe accenten en kenmerkt zich door eenvoud, puurheid en schoonheid. Khloe heeft met Jasmine op de Olifantparade van Hong Kong 2014 gestaan en haar olifant was in december 2015 uitgeroepen tot olifant van de maand bij The Elephant Parade.

  • Limited editions, voorzien van certificaat.
Categorieën: ,

Over deze collectie

The Elephant Parade is een wereldwijd kunstproject. Elke maand wordt er vanuit duizenden inzendingen een olifant van de maand geselecteerd, welke geëxposeerd wordt op een van de exposities (parades) in de grote wereldsteden. Deze olifant wordt vervolgens in gelimiteerde oplage verkocht via kunstwinkels, galeries en luxe hotels. Twintig procent van de opbrengst gaat hierbij naar de olifantstichting voor het behoud van de olifant en de hulp aan zieke dieren.

Alle olifanten (zelfs de allerkleinste) worden met de hand gedecoreerd in Chiang Mai, Thailand. Omdat het handwerk is, kunnen dezelfde olifanten toch onderling van elkaar verschillen. Elke replica is uniek en slechts een beperkte periode beschikbaar. Het wordt geleverd met certificaat van echtheid, waarop de olifantnaam, de kunstenaar, de parade en het oplagenummer.

Stips is officieel dealer van de Elephant Parade.
De olifanten worden geleverd met certificaat van echtheid voorzien van:

  • naam olifant
  • artiest van de olifant
  • de parade waar de olifant tentoongesteld is geweest
  • en het oplagenummer.

Kenmerken

Kunstenaar

Kardashian, Khloe

Merk

The Elephant Parade

Materiaal

handbeschilderd, kunsthars

Levertijd & Verzending