Jonno Pattern – Jacky Zegers

hond - kunsthars

95,00


Jonno Pattern – Jacky Zegers
Afmeting: 13 x 18 x 14 cm
Materiaal: kunsthars
Ontwerp: Jacky Zegers

Jonno Pattern is een teckel, een schattig hondje dat je het liefst gelijk onder je arm mee zou willen nemen. Lekker eigenwijs, met het puntige staartje recht omhoog en twee grote zwierige oren is Jonno een droomhond voor iedere hondenliefhebber. Zijn korte pootjes, zijn lijfje, kop, oren en staartje zijn allemaal verschillend van kleur.
Door de nieuwe decoratie methode (zie uitleg hieronder) wordt iedere nieuwe hond anders dan de rest. Als u deze Jonno bestelt dan krijgt u ook echt deze van de foto’s. Als we weer een nieuwe binnenkrijgen maken we weer opnieuw foto’s voor op de website  Altijd spannend hoe die er weer uitziet!
En voor u is het fijn om te weten dat u precies krijgt wat u hebt besteld!
Jonno Pattern is geweldig leuk, is trouw en is op zoek naar een nieuw baasje. Wie durft het aan?

Jonno zit verpakt in een nieuwe geschenkdoos, passend bij het patroon van de serie. Uiteraard ontworpen door Jacky herself

De Pattern serie bestaat op dit moment uit 3 beeldjes, de honden Stanley en Jonno en de kat Ink. Door deze nieuwe decoratiemethode lijken ze eigenlijk helemaal niet meer op de originele uitvoeringen, ze ziet er compleet anders en eigentijds uit.

De Pattern techniek
Samen met het productiebedrijf heeft Jacky een nieuw patroon ontwikkeld. Dit patroon is op de figuren aangebracht met een uitdagende nieuwe techniek. Een dunne film met het patroon wordt op een bad met water gelegd, waarna de film met een chemische stof wordt opgelost, zodat alleen de inkt op het water achterblijft. Wanneer het beeld nu in het bad wordt ondergedompeld blijft de inkt op het beeld zitten. Na het droogproces wordt het beeld gevernist, voorzien van witte voetjes, viltjes en de signatuur van Jacky. Alle exemplaren zijn uniek, u zult er geen twee dezelfde tegenkomen! Arbeidsintensief maar zeker de moeite waard. Wij zijn blij met het resultaat en hopen dat u dat ook zult zijn.

Jacky Zegers (1972) is sinds 2006 full-time kunstenares, daarvoor maakte ze schilderijen en beelden als hobby.
Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit de natuur, maar toch is haar werk is niet realistisch. Zowel het beeld als het kleurgebruik is extreem. De materialen die ze gebruikt zijn voornamelijk kunsthars en epoxy.

 

Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Jacky Zegers

Vrolijkheid en creativiteit! Dat is Jacky Zegers! Haar kunst tovert een glimlach op je gezicht en laat je op een heel andere manier naar dieren kijken.

Al vanaf dat Jacky een klein meisje was, was ze bezig met het ontdekken van vormen en hoe de dingen in elkaar zaten. Met de liefdevolle support van haar familie ontplooide haar creactiviteit zich en leerde ze over hout, stof, gips en andere materialen. Ze heeft een natuurlijke inspiratie die haar aanzet steeds weer nieuwe dingen te bedenken. Haar handen doen geduldig al het werk wat ze in gedachten al voor zich ziet.

Haar inspiratie haalt ze uit de natuur om zich heen. Organische – en geometrische vormen die ze ziet in planten, aarde of water zijn een leidraad bij de totstandkoming van haar werk. Naast beelden maakt ze ook schilderijen. Haar missie is mensen blij maken!


 

Extra informatie

Afmetingen 13 × 18 × 14 cm
Kunstenaar

Zegers, Jacky

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending