Loekie – Jacky Zegers

leeuw 17,5 cm - kunsthars

149,00

De eerste termijn betaal je meteen met het plaatsen van je bestelling. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Loekie – leeuw
kunstenares Jacky Zegers
afmeting 19 x 19 x 18 cm
materiaal kunsthars (resin)

Loekie is de naam die kunstenares Jacky Zegers aan deze grappige leeuw heeft gegeven.
Nou kennen de oudere Nederlanders natuurlijk allemaal de naam Loekie van Loekie de Leeuw, de pop die van 1972 tot 2004 de TV-reclame van de Ster opvrolijkte met korte filmpjes. Nou, de Loekie van Jacky Zegers lijkt er in de verste verte niet op. Zoals al haar werk.is ook deze Loekie in de uitbundige Jacky Zegers stijl kleurrijk beschilderd met allerlei strepen en figuren. Ook de uitdagende pose van onze leeuw is het vermelden waard!
Loekie is een bijzonder kunstwerk geworden waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Loekie zit goed verpakt in een fraaie veelkleurige geschenkdoos, eveneens ontworpen door Jacky Zegers.
Het beeld is gesigneerd en een biografie van Jacky is bijgevoegd.

Jacky Zegers (1972) is sinds 2006 full-time kunstenares, daarvoor maakte ze schilderijen en beelden als hobby.
Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit de natuur, maar toch is haar werk is niet realistisch. Zowel het beeld als het kleurgebruik is extreem. De materialen die ze gebruikt zijn voornamelijk kunsthars en epoxy.

 

Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Jacky Zegers

Vrolijkheid en creativiteit! Dat is Jacky Zegers! Haar kunst tovert een glimlach op je gezicht en laat je op een heel andere manier naar dieren kijken.

Al vanaf dat Jacky een klein meisje was, was ze bezig met het ontdekken van vormen en hoe de dingen in elkaar zaten. Met de liefdevolle support van haar familie ontplooide haar creactiviteit zich en leerde ze over hout, stof, gips en andere materialen. Ze heeft een natuurlijke inspiratie die haar aanzet steeds weer nieuwe dingen te bedenken. Haar handen doen geduldig al het werk wat ze in gedachten al voor zich ziet.

Haar inspiratie haalt ze uit de natuur om zich heen. Organische – en geometrische vormen die ze ziet in planten, aarde of water zijn een leidraad bij de totstandkoming van haar werk. Naast beelden maakt ze ook schilderijen. Haar missie is mensen blij maken!


 

Extra informatie

Afmetingen 19 × 19 × 18 cm
Kunstenaar

Zegers, Jacky

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending