Molly Fleur – Mia Coppola

27,5069,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

in 3 maten:  12, 16 en 26 cm hoog
materiaal: kunsthars, handbeschilderd

Molly Fleur is ontworpen door kunstenares Mia Coppola. Deze vrolijke dikke dame drukt met haar beide omhoog gestrekte armen levensvreugde uit, echt een “blij dat ik besta” gevoel. Die blijheid is niet alleen te zien in haar houding maar ook in de kleurrijke beschilderingen. Alles is veelkleurig, de bloem, de  cirkels op en rond de borsten, de vlakverdeling van armen en benen, Molly Fleur is een geweldige kleurexplosie.

Molly Fleur is er in 3 maten en staat bij elke grootte op een rond zwart voetstuk. Bij de maten 16 en 26 cm wordt Molly en het voetstuk los geleverd, bij de 12 cm uitvoering is het beeldje een geheel.
Omdat ieder beeldje afzonderlijk met de hand wordt beschilderd zijn er altijd kleine afwijkingen in de grootte van de afbeeldingen. In grote lijnen zijn de dames identiek, maar toch is door die verschillen iedere dame uniek.

De kunstbeelden en sculpturen van Mia Coppola hebben een moderne abstracte kunst uitstraling. Zij verstaat de kunst om kunstwerkjes te creëren waar je voor altijd van blijft houden!

Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Mia Coppola

Gevoel voor stijl en vorm… en een intense liefde voor kleur hebben bij Mia Coppola (1977) geresulteerd in een collectie eigentijdse gallery art kunstobjecten.

Deze Nederlandse full-time kunstenares heeft een duidelijke eigen weg gecreëerd tijdens haar artistieke ontwikkeling. Waar ze aanvankelijk begon met het vormgeven en beschilderen van keramiek objecten, is ze steeds meer gaan werken met materialen zoals kunsthars. Haar stijl kenmerkt zich door de vele ronde vormen van waaruit haar objecten zijn opgebouwd. Hierdoor zijn ze als het ware tastbaar zacht en uitnodigend om aan te raken. De beelden zijn allemaal met de hand beschilderd in vrolijke kleuren en krijgen duidelijke thema´s mee. In deze thema´s laat ze zich inspireren door bekende kunstenaars, veelal uit de pop-art periode. De meeste beelden zijn in verschillende maten verkrijgbaar en een erg leuk cadeau voor jezelf, of om weg te geven.

Waar je ook een Coppola neerzet… het zorgt altijd voor een vrolijke noot in huis.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Coppola, Mia

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending