Natcho – Jacky Zegers

hond 20 cm - kunsthars

99,50


Natcho – hond
kunstenares Jacky Zegers
afmeting 20 x 11,5 x 17 cm
materiaal kunsthars (resin)

Natcho heet deze grappige hond die is ontworpen door kunstenares Jacky Zegers.
Dit leuke hondenbeest heeft een eigen willetje en steekt eigenwijs zijn neus de lucht in. Op zijn hoofd zien we twee grote oren die onze Natcho iets guitigs geven, ze zijn echt zo leuk!
Natcho is zoals alle creaties van Jacky Zegers uitbundig versierd en beschilderd met streepjes, blokjes en stippeltjes. En vergeet het schattige staartje niet!
Natcho is een bijzonder Jacky Zegers kunstwerk geworden, heerlijk om zo’n geweldig leuke hond in huis te hebben!

Natcho zit goed verpakt in een fraaie veelkleurige geschenkdoos, eveneens ontworpen door Jacky Zegers.
Het beeld is handbeschilderd, gesigneerd en een biografie van Jacky is bijgevoegd.

Jacky Zegers (1972) is sinds 2006 full-time kunstenares, daarvoor maakte ze schilderijen en beelden als hobby.
Haar inspiratie haalt ze voornamelijk uit de natuur, maar toch is haar werk is niet realistisch. Zowel het beeld als het kleurgebruik is extreem. De materialen die ze gebruikt zijn voornamelijk kunsthars en epoxy.

 

Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Jacky Zegers

Vrolijkheid en creativiteit! Dat is Jacky Zegers! Haar kunst tovert een glimlach op je gezicht en laat je op een heel andere manier naar dieren kijken.

Al vanaf dat Jacky een klein meisje was, was ze bezig met het ontdekken van vormen en hoe de dingen in elkaar zaten. Met de liefdevolle support van haar familie ontplooide haar creactiviteit zich en leerde ze over hout, stof, gips en andere materialen. Ze heeft een natuurlijke inspiratie die haar aanzet steeds weer nieuwe dingen te bedenken. Haar handen doen geduldig al het werk wat ze in gedachten al voor zich ziet.

Haar inspiratie haalt ze uit de natuur om zich heen. Organische – en geometrische vormen die ze ziet in planten, aarde of water zijn een leidraad bij de totstandkoming van haar werk. Naast beelden maakt ze ook schilderijen. Haar missie is mensen blij maken!


 

Extra informatie

Afmetingen 20 × 12 × 17 cm
Kunstenaar

Zegers, Jacky

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending