Pharao Olifant – Dusan Jovanovic

69,90

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Pharao is met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt.

Kunstenaar: Dusan Jovanovic
Kunstproject: Art in the City

De olifant Pharao is uitgevoerd in een oranjekleurige basis met op de zijkanten een abstracte kunstschildering van theatermaker en kunstenaar Dusan Jovanovic. De oplage van dit Art in the City kunstwerkje is gelimiteerd.

“The pharao cannot be described in words – it’s purely sensational!”
– Dusan Jovanovic

De Art in the City dieren zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Liefdevol met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt, elk met een eigen thema, ontworpen door één van de kunstenaars die meewerken aan het project.

Pharao wordt geleverd in een stijlvolle zwarte Art in the City box.


Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijstCategorieën: ,

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Gewicht -
Afmetingen -
Kunstenaar

Jovanovic, Dusan

Merk

Art in the City

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending