Sitting Big Lady Red – Gertruud Hartog

29,0069,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Kunstenaar: Gertruud Hartog
Uitvoeringen: hoogte 15 cm – € 29,00 / 22 cm € 69,00

Sitting Big Lady Red is een dikke dame in badpak die heerlijk knus zit te genieten met haar armen om haar benen heen geslagen met haar kin op haar knieën. Ze heeft zichzelf als het ware getransformeerd tot een bol waar het hoofd en de voeten uitsteken. Ze is helemaal alleen met zichzelf bezig en neemt eventjes geen deel aan het leven dat zich om haar heen afspeelt. Maar dat ze zo meteen nog lekker gaat zwemmen staat vast!
Een heerlijk kunstwerkje van Gertruud Hartog, daar word je blij van!

Details Sitting Big Lady Red  

Deze sitting lady is uitgevoerd in effen zwart en is gekleed in een rood badpak met witte stippen, haar badmuts is effen rood.

  • Het beeldje is gemaakt van hoogwaardig kunsthars en met de hand beschilderd.
  • Het is gesigneerd met de initialen van Gertruud Hartog.
  • Dit model is uitgevoerd in 6 verschillende kleurcombinaties.
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Gertruud Hartog

Gertruud is een bekende naam in de wereld van de kunstgaleriën en laat al vele jaren haar creatieve vermogens de vrije loop. Het kunstzinnig bezig zijn is voor haar een bron van inspiratie en ontspanning. Ze heeft zich georiënteerd in verschillende kunstvormen en vond uiteindelijk haar passie in het maken van beelden van vrouwen met een maatje meer.

Onder de naam Big Ladies ontwerpt zij krachtige volle vrouwenfiguren die eigenwaarde, uniciteit en vrolijkheid uitstralen. Kenmerkend voor haar werk is, dat iedere door haar ontworpen dame, zowel kracht als zachtheid uitstraalt. De dikke dames zijn vol van vrolijkheid. Veel van de beelden hebben inheemse invloeden.

Hartog’s beelden zijn te zien bij verschillende galeriën door het hele land en worden in gelimiteerde oplage verkocht. Haar beelden bij Stips zijn zowel online te bestellen alsook te bezichtigen in onze galeriewinkel in Groningen.


Kenmerken

Afmetingen -
Kunstenaar

Hartog, Gertruud

Merk

Big Ladies

Materiaal

kunsthars

Levertijd & Verzending