Stretching Cat Hillie Gold Leaf – Niloc Pagen

99,00

Op voorraad


Stretching cat Hillie Gold Leaf is een ontwerp van Niloc Pagen. Hij heeft met Hillie een bijzonder kattenkunstwerk gecreëerd, een opvallende kat die je niet zomaar per ongeluk ergens tegenkomt. Onze Hillie heeft  een vuurrook glimmend neusje, zwarte voetjes met rode stippen en een dikke recht omhoog staande staart. Die staart is onderaan zwart met ook rode stippen en verder is hij grotendeels knalrood. Haar poezenlijf, poten en kop zijn gevlekt goudkleurig, dat wil zeggen dat de goudlaag onregelmatig is opgebracht zodat Hillie’s huid ietwat vlekkerig is. Poes Hillie heeft daar geen enkele moeite mee, zij strekt zich heerlijk uit en kijkt lekker eigenwijs de wereld in

Stretching Cat Hillie is een lief en rustig huisdier, staat stevig op haar vier pootjes en neemt genoegen met een bescheiden plek in huis. Gegarandeerd een trouwe huisgenoot in goede en slechte tijden!

  • Een ontwerp van Niloc Pagen
  • voorzien van Niloc´s signatuur
  • De maat van Hillie is 30 x 28 x 11 cm.
Categorieën: ,

Over de kunstenaar

Niloc Pagen

Niloc Pagen (1960, Heerlen) is beeldend kunstenaar, wereldreiziger en levensgenieter. Zijn leven lang al is hij gefascineerd door andere culturen en gebruiken, wat geresulteerd heeft in reizen over de hele wereld. In Nederland is hij maar zelden.

Kleurrijke expressie

Zijn wereldlijke levensstijl is duidelijk terug te zien in zijn kunstwerken. Kleurrijke uitdrukkingen van vreugde en plezier. Expressies die meteen een gevoel van warmte, vrolijkheid en gezelligheid geven. Zijn kunststijl is niet onder één noemer terug te brengen. Het is een mix van diverse stijlen, met wel een duidelijke knipoog naar de pop-art.

Het ontwerp

Zijn creaties beginnen vrijwel altijd met een grote versie in papier-maché. Deze wordt tot in de details nader uitgewerkt en als Niloc helemaal tevreden is, wordt het kunstwerk in kunsthars gegoten. De objecten worden vervolgens met de hand beschilderd en voorzien van Niloc´s eigen signatuur.


Kenmerken

Afmetingen 30 × 28 × 11 cm
Kunstenaar

Pagen, Niloc

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending