Zebra koe – Marco Wagner

Art in the City

69,95

Op voorraad


De Zebra koe van kunstenaar Marco Wagner is met de hand gedetailleerd beschilderd en hoogglans afgelakt.

Kunstenaar: Marco Wagner
Kunstproject: Art in the City
Formaat: 16 x 5 x 10 cm

Art in the City koeien zijn stuk voor stuk kunstwerkjes. Liefdevol met de hand beschilderd en hoogglans afgelakt heeft elke koe een eigen thema en is ontworpen door één van de 10 kunstenaars die meewerken aan het project.

De Zebra koe is een ontwerp van Marco Wagner (geb. 1984), werkend als freelance kunstenaar en illustrator sinds 2006. Zijn grafische werk kenmerkt zich vaak door een onverwachte wending aan het bekende mee te geven. Voor het Art in the City project ontwierp hij een aantal opvallende koeien, waaronder de bekende Coffee & Cream, New York New York en Sweetheart.

De Zebra koe wordt geleverd in een stijlvolle zwarte Art in the City box.

Categorie:

Over deze collectie

Oorspronkelijk gestart in Duitsland, is de dierenparade van Art in the City nu in vrijwel alle grote landen ter wereld terug te zien. Het project heeft maar één missie en dat is de wereld mooier, kleurrijker en vrolijker maken. In eerste instantie richtte het project zich op het ontwerpen van grote kunstobjecten om het straatbeeld in de steden te verlevendigen, maar al snel kwamen daar de hilarische iconische dierminiaturen bij, geïnspireerd op thema’s uit het leven van alledag.

Het begon allemaal met de koetjes. Een groepje kunstenaars legde zich toe op het ontwerpen en stylen van koeien als kunstobject en oogde daarmee veel succes. Het project is de voorloper geweest van de latere Cow Parade. Na de koeien kwamen er ook nog andere dierfiguren bij, als olifantjes en varkentjes.

„Be extraordinary“ – This is our goal!’
– Art in the City artists

De miniaturen zijn vervaardigd in gelimiteerde oplage uit hoogwaardig kunsthars, liefdevol gedetailleerd met de hand beschilderd en vervolgens hoogglans afgelakt. Geboren vanuit een grote artistieke vrijheid, geven de kunstenaars een unieke knipoog mee aan de dieren.

Art in the City, de parade die je vrolijk maakt!

Kenmerken

Gewicht 600 g
Afmetingen 16 × 5 × 10 cm
Kunstenaar

Wagner, Marco

Kleur

Wit, Zwart

Merk

Art in the City

Materiaal

kunsthars, lak

Levertijd & Verzending