Vissen – los of als set

geroeste tuinobjecten

32,50119,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

3 Prachtig vormgegeven vissen van geroest ijzer, om in de tuin of op het balkon te plaatsen:

  • grote gestileerde open vis met een sierlijke staart
  • 2 kleinere vissen die er zo levensecht uit zien alsof  ze zojuist uit het water zijn gekomen. ( de vis met het schubmotief is helaas uitverkocht)

De vissenset is bijzonder als tuinornament maar ook binnenshuis zijn ze absolute blikvangers. Aan de onderzijde van de vissen zit een buisje gelast waarmee ze op een staaf geplaatst kunnen worden. Die staaf kan in de grond gestoken worden of in een grote bloempot of plantenbak.

De vissen zijn elk afzonderlijk te bestellen, de beide kleine eventueel ook compleet met ijzeren staaf. De lange staaf voor de grote open vis kunnen we niet versturen, die kunt u wel zelf afhalen in de winkel voor € 3,50.

  1. De vis met het streepmotief is 45 x 18 cm. De prijs is € 32,50, compleet met staaf € 35,00.
  2. De vis met het schubmotief is een ietsje kleiner, 43 x 18 cm. De prijs is € 32,50, compleet met staaf € 35,00. (is helaas uitverkocht)
  3. De grote open gestileerde vis is 80 x 60 cm en kost € 119,00.

Deze vissen komen alle drie uit de Momento di Ferro collectie en zijn oorspronkelijk bedoeld om buiten neer te zetten. Maar voor decoratie binnen zijn ze natuurlijk ook prachtig.Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen -
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.