Afrikaanse Maraboe met piercing

geroest tuinobject

129,00


Afrikaanse maraboe met piercing is een nieuwe exotische vogel in ons tuinassortiment, en deze maraboe steekt gelijk met een lengte van zo’n 110 cm met kop en schouders boven de planten uit. Op zijn kop heeft hij drie sprieten die u zelf naar keuze hoger of lager kunt zetten en vlak bij de punt van zijn lange spitse snavel zit het piercingringetje. Hoger op de snavel zitten zijn grote ogen die de illusie wekken dat onze maraboe alles en iedereen de hele dag (en misschien ook wel ‘s nachts) in de gaten houdt. Een veilig gevoel toch!
Deze gepiercete maraboe is geheel vervaardigd van geroest ijzer en kunt u gewoon in de aarde steken, onder zijn vier tenen gaat de staaf van de poot nog een stukje door.

Deze bijzondere Maraboe komt uit de Momento di Ferro collectie en is 100% handwerk, de vorm en maat kunnen iets afwijken.
Verder is het dier weersbestendig, ook ‘s winters is hij een sierlijke blikvanger in de tuin of op het terras.

 

 

 

 

 

 

.

 

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 110 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.