The Bachelor

geroest tuinobject

79,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze leuke vogel, The Bachelor is met zijn lange snavel een bijzondere verschijning in de vogelwereld. Karakteristiek is zijn bolle lijf en hoofdtooi. Door zijn lange snavel heeft hij wel wat extra ruimte nodig, zodat hij met de wind mee kan draaien.

Dit fraaie vogelobject uit de Momento di Ferro collectie zal zeker in iedere tuin een plekje kunnen vinden, daar is hij dapper genoeg voor.

Kenmerken van The Bachelor

De Bachelor is gemaakt van ijzeren plaat- en staafmateriaal dat een roestbewerking heeft ondergaan. De voorzijde van het lijfje is vervaardigd als één geheel. Aan de achterzijde stopt de omgebogen plaat halverwege, waardoor het object een driedimensionaal aanzien krijgt.

Aan de onderzijde zit een buisje gelast waarmee hij op een staaf geplaatst kan worden. Het buisje heeft een binnendiameter van ca 9 mm. Ideaal is het om de vogel op een Momento di Ferro zuil te plaatsen. Hierop is deze vogel ook gefotografeerd. Deze pilaar is apart bij te bestellen, klik hier.

  • Deze geroeste tuinsculptuur kan zowel ’s zomers als ’s winters buiten staan.
  • Afmeting plm. 40 x 49 cm, is handwerk dus de maat en vorm kan wat afwijken.
  • Moet op staaf of pilaar staan, kan draaien (bekijk pilaar)


Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 40 × 49 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.