bolle vogel met pet

geroest ijzer

69,50


Deze bolle vogel met pet is een erg grappig tuinbeeld gemaakt van geroest ijzer. Zijn lijf zowel als zijn kop zijn kogelrond en zijn grote bolle snavel wijst schuin naar beneden evenals de vleugels aan weerszijden van zijn lijf. Zijn grote bolle ogen worden beschermd tegen de zon door de klep van zijn pet. Onderaan zijn lijf zit een buisje gelast waarmee onze bolle vogel op een staaf geplaatst kan worden, dit is beslist nodig want hij kan niet zelfstandig staan op zijn lange dunne poten. De staaf kan zo ver in de aarde gestoken worden zodat het lijkt alsof hij wel zelf op de grond staat maar met een langere staaf heeft hij veel meer uitzicht over de tuin. En dat is misschien wel zo gezellig!
Hebt u geen tuin, deze bolle vogel is ook heel tevreden met een klein plekje op het balkon of in de vensterbank. Een hoge bloempot, melkbus of oude kolenkit kan heel goed als basis dienen.

De bolle vogel met pet is 100% bestand tegen zon, regen, hagel of sneeuw en kan daardoor desgewenst het hele jaar buiten staan. De roestvorming zal buiten wel wat toenemen, maar u houdt er vele jaren plezier van!

  • gemaakt van geroest ijzer
  • 60 x 30
  • de bijpassende staaf is niet online te bestellen maar kunt u wel in de winkel afhalen voor € 3,00.
  • uit de Momento di Ferro collectie
Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 60 × 30 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.