Gans op voetstuk geroest

gans van geroest ijzer

275,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze roestige gans ziet er uit alsof hij elk ogenblik naar je toe kan komen waggelen. Dat doet hij echter beslist niet, hij zit stevig vastgeschroefd op het ijzeren voetstuk.  Dit grappige dier van geroest ijzer is een getrouwe kopie van een echte gans. Hij kijkt onverschrokken de wereld in met zijn grote ogen.  De leuke decoratie onder de lange hals geeft nog wat extra charme aan het kunstwerk.
Deze gans heeft weinig tot geen onderhoud nodig, zo nu en dan even afstoffen is voldoende, ook voeren hoeft niet. Dit alternatieve huisdier is niet zo heel groot en kan daardoor al snel een plekje vinden op een balkon of op een terras. Maar in de tuin of op het erf is hij natuurlijk ook helemaal op zijn plek.

Voor binnen en buiten

Deze gans kan zowel ’s zomers als ’s winters prima buiten staan, hij heeft geen enkele moeite met mist, zon, regen, hagel of sneeuw. Wat voor weer het ook is, hij blijft getrouw op zijn post!Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.