Gedecoreerde Paradijsvogel

2 modellen paradijsvogels van geroest ijzer

79,50150,00

Wissen

De gedecoreerde paradijsvogel is er in 2 uitvoeringen, met zijn kopje fier omhoog of naar beneden gebogen. Beide staan ze stevig met hun gespreide tenen op de grond. Zowel hun lijf alsook de vleugels zijn fraai gedecoreerd met ronde cirkels en hun snavels staan wat open, klaar om een hapje ergens mee te pikken. Zoals het een echte paradijsvogel betaamt dragen ze trots vier grote veren op hun kop, uiteraard gemaakt van metaal en afgewerkt met een bolletje. Verder hebben ze nog een mooie brede geplooide staart, dus het is wel duidelijk dat deze beide vogels echte kunstwerkjes zijn.

  • Vogel A: het hoge exemplaar, 34 x 38 cm.
  • Vogel B: het pikkende exemplaar: 25 x 37 cm.
  • Vogel A en B zijn samen ook als set verkrijgbaar.

Deze bijzondere gedecoreerde paradijsvogels komen uit de Momento di Ferro collectie en zijn 100% handwerk, de vorm en maat kunnen iets afwijken.
Uiteraard zijn ze weersbestendig, ze kunnen gewoon ‘s winters buiten blijven staan en zijn dus het hele jaar door een sieraad in de tuin of op het terras.

 

 

 

 

 

 

.

 

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen -
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.