geit – opengewerkt

geroest tuinobject

295,00


Geroeste geit opengewerkt.
Afmeting: plm. 70 x 76 x 20 cm.

Deze leuke geit is samengesteld uit staven en plaatmateriaal van geroest ijzer. Zijn lijf, poten en staart  zijn vervaardigd uit staafmateriaal, zijn kop en hoeven uit geroeste plaat. Aan zijn kop zit alles bevestigd wat er aan hoort te zitten, oren, horens en zelfs een sik. Zijn ogen zijn rechtstreeks op zijn kop gelast.  U kunt zelf wat spelen met de hoogte van dit dier want de horens kunt u zelf naar keuze wat hoger of lager zetten.
Ondanks dat onze geit nogal stoer overkomt is het toch een lief en zachtaardig beest dat gegarandeerd geen vlieg kwaad zal doen.
Deze geit is een dier uit onze serie boerderijdieren en is geheel vervaardigd van geroest ijzer..

De geit komt uit de Momento di Ferro collectie en is vervaardigd van natuurlijke materialen. Hij is 100% handwerk, daardoor kunnen de vorm en maat iets afwijken.
Verder is dit weersbestendige dier niet bang voor regen of kou, ook ‘s winters staat hij met plezier buiten. Het hele jaar door is hij een sierlijke blikvanger op het erf, in de tuin of op het terras.

 

 

 

 

 

 

.

 

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 70 × 76 × 20 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.