groot geroest blad

groot blad van geroest ijzer

3,00235,00

Wissen

Blad met rechte staven: plm. 93 x 62 cm.
Blad met rand en gegolfde staven : plm. 130 x 82 cm
Blad met rechte staven XXL: plm. 199 x 111 cm (staat niet afgebeeld)

Deze grote geroeste bladeren zijn bijzondere tuinornamenten, zulke exorbitant grote bladeren kom je niet zo snel ergens tegen!  Elk blad is gemaakt van ijzeren staafmateriaal en heeft een spits toelopend plaatje bovenin.
De beide kleinere bladeren hebben aan de onderkant een holle buis waarmee ze op een ijzeren staaf geplaatst kunnen worden. Gewoon rechtstreeks in de grond zetten kan ook.
Het XXL blad loopt aan de onderkant uit in een punt, die kan in een holle ijzeren buis gezet worden of eventueel ook rechtstreeks in de grond.
Alle drie de bladeren zijn indrukwekkende tuinsculpturen, allen handgemaakt zodat de maten en vorm enigszins kunnen afwijken.

Let op! De bladeren + staven worden niet verzonden! U kunt deze artikelen online bestellen en ze dan na afspraak afhalen in Groningen of Borger.

Blad met rechte staven € 99,50
Blad met rand en gegolfde staven € 89,50
Blad met rechte staven XXL € 235,00
Losse staaf € 3,00

Voor binnen en buiten

De bladeren zijn weerbestendig, ze kunnen zomer en winter gewoon buiten staan.

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 93 × 62 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.