IJzeren Tuinpilaar

135,00

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze pilaar van geroest ijzer is een solide en decoratieve basis om kunstobjecten op te plaatsen. Voorzien van staaf.

  • 124 x 10 x 10 cm, + 7 cm extra voor de pin
  • doorsnede pin plm. 8 mm.
  • grondplaat plm. 31 x 31 cm
  • uit de Momento di Ferro collectie


Categorieën: ,

Beschrijving

Deze robuuste ijzeren tuinpilaar komt uit de Momento di Ferro collectie en is gemaakt van geroest ijzer. Bovenop de pilaar is een staafje bevestigd zodat er objecten op geplaatst kunnen worden, zoals bijvoorbeeld de Silly Birds, Bachelor, Saint of Cricket.

Uitvoering

De tuinpilaar is gemaakt van geroest ijzeren plaatmateriaal. Hij is opgebouwd uit meerdere delen wat een leuk visueel effect geeft. De pilaar is 10 x 10 cm breed en 124 cm hoog, plus er komt nog 7 cm extra bij voor het staafje bovenop. De pilaar staat op een ijzeren grondplaat van plm. 31 x 31 cm met in de 4 hoeken een gaatje om hem vast te zetten op de ondergrond.

Vanwege de grootte kunnen we dit artikel niet gratis verzenden. In en om Groningen  (straal plm. 10 km.) kunnen we het wel gratis bezorgen. Zelf afhalen kan natuurlijk altijd.

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 38 × 106 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.