Kikker, krekel en bloem geroest

geroest tuinobject

99,50


Afmeting: plm. 48 cm hoog en 65 cm breed
Materiaal: geroest ijzer

Kikker, krekel en bloem is een nieuw geroest ornament in ons tuinassortiment. Op dit grappige tuinbeeld zien we een grote kikker die op het punt staat een krekel te verschalken die op zijn beurt ook met zijn maaltijd bezig is. Alles speelt zich af in de schaduw van een grote bloeiende bloem.
Dit leuke tuinobject is geheel vervaardigd van geroest ijzer en kunt u op een staaf in de aarde steken. Hij kan ook zonder staaf in een grote bloempot worden gestoken voor  op het terras of balkon.

Dit grappige tafereel komt uit de Momento di Ferro collectie en is 100% handwerk, de vorm en maat kunnen iets afwijken.
Verder is het tuinornament weersbestendig, ook ‘s winters is dit een sierlijke blikvanger, waar u het ook plaatst.

 

 

 

 

 

 

.

 

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 48 × 65 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.