Monsieur Corbeau

geroest tuinobject

59,50


Monsieur Corbeau is een grappig tuinobject, De hoge raaf is gemaakt van geroest ijzer en kan op een staaf geplaatst worden. Hij heeft een lange puntige snavel, krulletjes op zijn kop en grote ogen waarmee hij de omgeving goed in de gaten houdt.  Deze Monsieur Corbeau uit de Momento di Ferro collectie zal beslist een welkome aanvulling zijn in de tuin, op het balkon of op het terras.

Kenmerken van Monsieur Corbeau

Monsieur Corbeau is gemaakt van ijzeren plaat- en staafmateriaal dat een roestbewerking heeft ondergaan. Aan de onderzijde zit een buisje gelast waarmee het object op een staaf geplaatst kan worden. Het buisje heeft een binnendiameter van ca 9 mm.
Ideaal is het om het object op een Momento di Ferro zuil te plaatsen.  Deze pilaar is apart bij te bestellen, klik hier.
Ook heel leuk is het om het tuinbeeld te plaatsen op een ijzeren staaf. Deze staaf kunt u niet online bestellen maar wel afhalen in de winkel, prijs € 3,00.

  • Deze geroeste tuinsculptuur kan zowel ‘s zomers als ‘s winters buiten staan.
  • Afmeting plm. 60 cm, het is handwerk dus de maat en vorm kan wat afwijken.
  • Op een staaf of pilaar zetten is het leukste, hij kan dan draaien (bekijk pilaar)
  • In de grond steken kan natuurlijk ook.
Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 60 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.