open haas

geroest ijzer

99,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze open haas is een ietwat groot uitgevallen exemplaar in verhouding tot de “normale” hazen in ons land, maar daarom is hij zeker niet minder schattig. Hij is geheel gemaakt van geroest ijzer: de kop, oren, voorkant en poten zijn van plaatmateriaal en zijn lijf is een draadframe van staven. Het leuke van deze haas is dat hij rustig blijft zitten als je langsloopt want dat zijn we met de gangbare hazen en haasjes niet gewend. Je kijkt hem niet zo snel over het hoofd want met zijn lange oren steekt hij over het algemeen ruim boven de beplanting uit.
Dit grappige huisdier is in principe bedoeld voor in de tuin of op het balkon maar hij kan natuurlijk ook in huis een leuk plekje krijgen als het geen probleem is om zo nu en dan een beetje roest weg te vegen.

Voor binnen en buiten

Onze haas is 100% handwerk, is geheel onderhoudsvrij, is bestand tegen zon, regen, hagel of sneeuw en kan daardoor desgewenst het hele jaar buiten staan. De roestvorming zal buiten wel wat toenemen.

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 56 × 34 × 24 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.