open hond

geroest ijzer

99,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze grappige open hond is een perfect huisdier voor mensen die altijd al wel een hond hadden willen hebben maar opzagen tegen alle daarmee verbonden werkzaamheden. Bij dit leuke exemplaar valt dat allemaal weg, geen hondenbelasting, uitlaatservice, dierenartsrekeningen en wat er nog meer langs kan komen. Gewoon een leuk beest dat zowel binnen als buiten goed alleen kan zijn en gegarandeerd niets overhoop haalt.
Deze hond is gemaakt van geroest ijzer: zijn lijf is een ijzeren draadframe en zijn kop, staart en poten bestaan uit plaatmateriaal. Hij staat stevig op zijn  poten en het eigenwijze staartje wijst wat omhoog. De bovenkant van zijn lijf bestaat uit een afneembaar los rooster, desgewenst kunnen er planten of bloemen in worden gezet.  Ook kan hij voor festiviteiten gevuld worden met kleine cadeautjes, briefjes of zelfs bankbiljetten! (En misschien paaseieren met de Pasen.)
Onze open hond is eigenlijk bedoeld als tuinbeeld van geroest ijzer maar past ook wel op de meeste balkons. En natuurlijk kan hij ook binnen staan, zo nu en dan een beetje droge roest wegvegen en klaar is Kees.
Een schattig huisdier om elke dag weer blij van te worden!

Voor binnen en buiten

Deze open hond is 100% bestand tegen zon, regen, hagel of sneeuw en kan daardoor desgewenst het hele jaar buiten staan. De roestvorming zal buiten wel wat toenemen, maar u houdt er vele jaren plezier van!

Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 60 × 40 × 12 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.