Open kikker

79,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze open kikker van geroest ijzer doet het heel leuk in uw tuin, op het balkon of terras. Ook in huis heeft hij het prima naar zijn zin. Hij kan desgewenst gevuld worden met plantjes of mos.Categorieën: ,

Beschrijving

Deze open kikker is handgemaakt van geroest ijzer en een erg leuk en karakteristiek element voor tuin, terras of balkon. De kikker heeft mooie grote bol-ogen en in zijn rug is een draadframe verwerkt wat een bijzonder karakter geeft. De kikker kan desgewenst gevuld worden met plantjes, mos of varens.

Voor binnen en buiten

Deze kikker trekt zich niets aan van regen, hagel of sneeuw, daarom kunt u hem ook ’s winters rustig buiten laten staan. Door de extra roestvorming slijt hij op de duur wel wat, maar daar gaan jaren overheen. Binnenshuis heeft hij natuurlijk minder te lijden.

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 36 × 30 × 22 cm
Merk

Materiaal

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.