Strakke Uil

beeld van geroest ijzer

59,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Deze strakke wijze uil van geroest ijzer is een aanwinst voor iedere tuin,  hij kan het hele jaar zonder problemen buiten staan. Liever toch binnen? Hij is ook heel blij met een plekje in huis, alleen laat hij misschien zo nu en dan wat roestdeeltjes vallen.Categorieën: ,

Beschrijving

Deze strakke uil van geroest ijzer is een toonbeeld van wijsheid en waardigheid. Op het ene randje na geen frutsels en fratsels, maar strak in het pak kijkt hij als het ware door alles heen. Zijn grote ogen worden goed beschermd door twee enorme wenkbrauwen die zijn gestalte nog gewichtiger doen lijken. De beide oortjes boven op zijn hoofd geven hem weer iets ontwapenends, maar toch vangt hij daarmee alle omringende geluiden op. Deze super uil is absoluut een aanwinst voor iedere tuin.
Hij kan gewoon ergens op een muurtje of op een uitstekende rand neergezet worden, de onderzijde is redelijk vlak. Omdat er ook nog een rond gat in de bodem zit kan onze uil ook op een staaf of stevige tak geplaatst worden waardoor zijn blikveld nog groter wordt. Zelfs op een punt van een hekwerk zou hij zich nog thuis voelen.
In principe is deze wijze uil bedoeld voor buiten, maar hij kan natuurlijk ook prima binnen staan als een beetje roest in huis of kantoor geen probleem is. Hij neemt niet veel plaats in, dus een geschikt plekje is snel gevonden.

Voor binnen en buiten

Deze uil kan ook ’s winters gewoon buiten staan, hij is absoluut bestand tegen alle weertypes. Mist, zon, regen, hagel of sneeuw, hij blijft er stoïcijns onder..

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 40 × 20 × 16 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.