The Saint

geroest tuinobject

79,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Dit is The Saint, een wijze als geroest tuinobject. Met zijn breedbek snavel,  bruine pij en leunend op zijn staf is hij een bijzondere verschijning in elke tuin. Hij straalt wijsheid en rust uit terwijl hij met zijn bolle ogen de hele boel goed in de gaten houdt. Ook is hij zo verstandig dat hij met alle winden mee kan draaien.

Dit fraaie wezen uit de Momento di Ferro collectie zal in uw tuin een welkome aanwinst zijn als u een mooi plekje voor hem heeft.

Kenmerken van The Saint

The Saint is gemaakt van ijzeren plaat- en staafmateriaal dat een roestbewerking heeft ondergaan. De armen zijn als een stola om het lijf heen gedrapeerd en houden de staf vast.

Aan de onderzijde zit een buisje gelast waarmee hij op een staaf geplaatst kan worden. Het buisje heeft een binnendiameter van ca 9 mm. Ideaal is het om de Saint op een Momento di Ferro zuil te plaatsen. Hierop is hij ook gefotografeerd. Deze pilaar is apart bij te bestellen, klik hier.

  • Deze geroeste tuinsculptuur kan zowel ’s zomers als ’s winters buiten staan.
  • Afmeting plm. 65 x 30 cm, is handwerk dus de maat en vorm kan wat afwijken.
  • Moet op staaf of pilaar staan, kan draaien (bekijk pilaar)


Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 65 × 30 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.