Varken opengewerkt

geroest tuinobject

375,00


Geroest varken opengewerkt.
Afmeting: plm. 95 x 54 x 24 cm.

Ons geroeste varken is een gezellig dik opengewerkt zwijn van geroest ijzer. Hij staat stevig op zijn vier poten en is samengesteld uit een mooie combinatie van staven en plaatmateriaal. Zijn lijf en staart  zijn gemaakt uit staafmateriaal, zijn kop, oren en poten uit geroeste plaat. Zijn flinke oren staan fier omhoog en met zijn puntige snuit lijkt het alsof hij zo meteen gelijk lekker in de grond gaat wroeten. Maar gelukkig hoeven we daar niet bang voor te zijn, dit beestje blijft schoon zoals hij is.
Dit bolle varken heeft een mooie lange staart met krul en een deel van zijn rug kan verwijderd worden zodat het lijf desgewenst gevuld kan worden met plantjes, mos of varens. Tegen de feestdagen kan het dier natuurlijk ook worden gevuld met cadeautjes.

Voor binnen en buiten

Ons varken trekt zich niets aan van regen, hagel of sneeuw, hij kan dus altijd buitenstaan. Daardoor gaat hij wel wat meer roesten, maar het duurt jaren tot hij echt helemaal is doorgeroest. Binnenshuis blijft hij gewoon zo als hij is.

  • handgemaakt, daardoor kan de maat en vorm iets afwijken
  • ijzer is een 100 % natuurlijk milieuvriendelijk materiaal
  • uit de Momento di Ferro collectie
Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 95 × 54 × 24 cm
Merk

Momento di Ferro

Materiaal

ijzer

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland*
* voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.