Zangvogeltjes

17,50

Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

Echte blijvertjes in de Momento di Ferro collectie zijn de zangvogeltjes van geroest ijzer. Deze schattige vogeltjes zijn vanaf een afstandje nauwelijks van echt te onderscheiden. Het leuke van deze exemplaren is dat ze rustig blijven zitten als u langsloopt en ook in de winter kunnen ze gewoon buiten blijven.

Op dit moment zijn er 6 verschillende modellen die ook wat het formaat betreft verschillend zijn, ze variëren van plm. 16 cm tot zo’n 25 cm.

Leuk zijn ze in elk geval allemaal, kopje omhoog of wat lager, vleugeltjes wat groter of kleiner, de een wat hoger op de pootjes dan de ander, variatie genoeg. Het is lastig om ze exact op model en maat te bestellen omdat ze allemaal anders zijn. Deze kleine kunstwerkjes zijn echt handwerk en worden stuk voor stuk gemaakt. In de winkel kunt u zelf uitzoeken welke u de leukste vindt. Online kunt u ze ook bestellen, u krijgt dan na uw bestelling een foto gemaild met een aantal vogeltjes waaruit dan gekozen kan worden.

Voor een speels effect is het leuk om een paar vogeltjes op een rijtje neer te zetten.Categorieën: ,

Over deze collectie

Momento di Ferro is een metaal-atelier die gespecialiseerd is in het maken van bijzondere tuinsculpturen. Veelal worden ze gemaakt van ijzer, maar soms ook in combinatie met glas of andere materialen.

De basis van de kunstwerkjes bestaat uit ijzeren plaatmateriaal en ijzerdraadwerk. Deze worden in vorm geslagen of gebogen en aan elkaar gelast. Daarna krijgen de sculpturen een roestbewerking, wat ze hun mooie kleur geeft. Door het roestlaagje is het object tevens beter beschermd tegen erosie. Alhoewel deze tuinsculpturen ontworpen zijn voor plaatsing buitenshuis, kunnen ze natuurlijk ook prima binnen staan, als je geen tuin of balkon hebt.

Doordat elk stuk apart met de hand gemaakt wordt kunnen er kleine verschillen zijn in uitvoering, vormgeving en maat. Daarmee is elk werk een unicum.

Kenmerken

Afmetingen 17 cm
Merk

Materiaal

Levertijd & Verzending

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland* * voor extra grote beelden die met speciaal vervoer verzonden moeten worden rekenen we een eigen bijdrage in de verzendkosten; indien dat het geval is, staat het bij de infotekst van het artikel zelf aangegeven.

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden. • Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.