David Bowie aquarel – Bo-Lynn

40 x 30 cm | 60 x 40 cm | 80 x 60 cm

59,00215,00

Wissen

40 x 30 cm, 60 x 40 cm, 80 x 60 cm

Een kleurrijk aquarel van David Bowie geschilderd door Bo-Lynn.

Deze kunstdruk is op canvas en is leverbaar in drie formaten en kan naar keuze ingelijst worden.


Zet op wensenlijst
Voeg toe aan wensenlijst
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestGoogle+Email to someoneCategorie:

Beschrijving

Bo-Lynn heeft de aquarel van David Bowie die ten grondslag ligt aan deze kunstdruk gemaakt naar aanleiding van de tentoonstelling “David Bowie Is” in het Groninger Museum.

Over Bo-Lynn

Bo-Lynn Hartman (1997) volgt de opleiding Art en Design aan het Noorderpoort College in Groningen. Tijdens haar stage bij STIPS in 2015 heeft zij diverse kunstschilderopdrachten uitgevoerd. Zij experimenteert met diverse schildertechnieken, tekent en werkt met glas. Na haar huidige opleiding hoopt zij zich verder kunnen bekwamen bij de afdeling beeldende kunst en vormgeving bij de Academie Minerva in Groningen.

Over David Bowie

David Bowie (1947-2016) was een Brits zanger, songwriter, muziekproducent en acteur. Hij wordt beschouwd als een van de invloedrijkste rockmuzikanten vanaf de jaren zestig tot heden.
In het Groninger Museum was een grote tentoonstelling over Bowie: ‘David Bowie is’. Deze expositie was gepland van 11 december 2015 tot en met 13 maart 2016. Door het overlijden van Bowie op 10 januari 2016 werd de expositie een soort laatste eerbetoon en werd wegens grote drukte verlengd tot 10 april 2016. Meer dan 200.000 mensen hebben in Groningen ‘David Bowie is’ bezocht. Eerder was deze expositie ook te zien in onder andere Toronto, Sao Paulo, Parijs en Berlijn.

 

Verzending Nederland

• verzending binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van uw bestelling en betaling
• gratis levering v.a. €50.- binnen Nederland

De meeste reproducties & fotokunstschilderijen zijn in de uitvoering zoals weergegeven op de website bij ons op voorraad. Voor reproducties waar we meerdere keuzemogelijkheden aanbieden geldt dat ze nog gemaakt moeten worden en kunnen we verzenden na 5 en 10 werkdagen.

Verzending Europa

• we leveren deze reproducties ook aan de meeste landen binnen Europa
• verzendkosten afhankelijk van formaat en gewicht

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt dan rustig het artikel bekijken om te zien of u het wilt behouden.
• Wilt u het artikel toch niet houden? Geen probleem. Stuur het terug in originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.

Kenmerken

Afmetingen 40 x 30 cm
Kunstenaar