African Lady – Dame met textiel hoofddeksel

104 x 154 cm incl. lijst

745,00


Extra info!
Dit schilderij is te groot voor normale verzending. Regio Groningen en omstreken bezorgen we gratis met eigen vervoer. Voor andere regio’s geldt een speciaal-vervoer toeslag. Voor het actuele tarief, zie winkelwagen met uw postcode.

104 x 154 cm incl. lijst
olieverf op linnen met textiel hoofddeksel

African Lady is een indrukwekkend kunstwerk voor aan de wand.
De afbeelding van deze prachtige dame geschilderd voor een grote goudkleurige cirkel is een echte eyecatcher. Zij draagt kleding versierd met Afrikaanse motieven en ook haar sieraden zijn in dezelfde stijl ontworpen. Op haar hoofd prijkt een kunstig gevouwen 3D hoofddeksel van textiel.
African Lady is een schilderij met een mystieke uitstraling, schoonheid die raakt!

 

Details van het schilderij African Lady

  • Het schilderij is uitgevoerd in olieverf op linnen en versierd met textiel
  • Het is opgespannen op een houten frame en ingelijst in een zwarte houten baklijst
  • De achterzijde is voorzien van ogen met ophangdraad
  • Het doek zelf is 100 x 150 cm en inclusief lijst komt dit werk op 104 x 154 cm
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 154 × 104 cm
Materiaal

hout, linnen, olieverf, textiel