African Woman

acrylverf - 94 x 124 cm incl. lijst

545,00


acrylverf op linnen

African Woman is een indringend portret van een jonge vrouw, prachtig vereeuwigd op het schilderdoek. Op haar hoofd zien we een bijzondere hoofdbedekking samengesteld uit stroken gebatikte stof met originele motieven die ingenieus in elkaar gedraaid zijn tot een geheel. In haar oren draagt ze een paar hangende oorbellen met in het midden een grote blauwe steen die perfect kleurt bij haar ogen. Ook heel bijzonder: Het sieraad dat ze om haar hals draagt is een authentieke ankara 3 step kraag ketting waar nog weer een hanger aan bevestigd is.
African Woman is een perfect kunstwerk waar je blij van wordt en niet snel op uitgekeken raakt.

Details van het schilderij African Woman

  • Het schilderij is uitgevoerd in acrylverf op linnen
  • Het is opgespannen op een houten frame en ingelijst in een zwarte houten baklijst
  • De achterzijde is voorzien van ogen met ophangdraad
  • Het doek zelf is 90 x 120 cm en inclusief lijst komt dit werk op 94 x 124 cm
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 124 × 94 cm
Materiaal

acrylverf, hout, linnen