Bloemenveld 140 x 70 – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

845,00

Op voorraad


140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Bloemenveld 70×140 is een nieuwe creatie van kunstschilder Jochem de Graaf. Dit kleurige bloemenschilderij is de nieuwste telg in zijn serie bloemenvelden. De Graaf is grootmeester in het weergeven van bloemenpracht. Hij weet op weergaloze wijze de schoonheid van kleurige weidebloemen vast te leggen, hij neemt ons als het ware mee de bloemenweide in. Het is alsof we zelf tussen alle zomerbloeiers door lopen en het hoge gras langs onze benen voelen strijken. De verleiding om een bosje vers geplukte klaprozen en korenbloemen mee naar huis te nemen is heel groot! Met dit schilderij aan de wand is het elke dag opnieuw genieten van de overweldigende bloemenpracht.

Het schilderij Bloemenveld 70×140 van Jochem de Graaf is uitgevoerd in olieverf op linnen. Zijn werken hebben veel structuur en reliëf doordat hij gebruik maakt van een verdikkingspasta en paletmes. Het schilderij is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks