Colorful Lady – Barbara de Jong

acrylverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

v.a. 850,00

Wissen

100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Colorful Lady – Barbara de Jong
Colorful Lady – de naam zegt het al – is een schilderij van een dame. Een prachtig portret in kleurige pasteltinten waarbij deze schoonheid ons recht aankijkt met haar helderblauwe ogen. De kleur van haar volle rode lippen komt terug in haar kapsel dat gedeeltelijk voor haar voorhoofd en oog dwarrelt.
Een indrukwekkend doek waar we verliefd op zijn geworden en waar je volgens ons echt nooit op uitgekeken raakt.

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige vrouwenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het kleurige schilderij ´Colorful Lady´ is uitgevoerd in acrylverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen. Het schilderij is door Barbara de Jong zelf voorzien van een vernislaag.

Extra informatie

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas

Gelimiteerde oplage

1 stuks