VERKOCHT

Colorful Lady – Barbara de Jong

acrylverf - 104 x 124 cm (incl. lijst)

995,00

Verkocht


100 x 120 cm (104 x 124 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Colorful Lady – Barbara de Jong
Colorful Lady – de naam zegt het al – is een schilderij van een dame. Een prachtig portret in zalmkleurige pasteltinten waarbij deze schoonheid ons recht aankijkt met haar helderblauwe ogen. De kleur van haar volle rode lippen komt terug in haar kapsel dat gedeeltelijk voor haar voorhoofd en oog dwarrelt.
Een indrukwekkend doek waar we verliefd op zijn geworden en waar je volgens ons echt nooit op uitgekeken raakt.

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige vrouwenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het kleurige schilderij ´Colorful Lady´ is uitgevoerd in acrylverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen. Het schilderij is door Barbara de Jong zelf voorzien van een vernislaag.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 104 × 124 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas, hout

Gelimiteerde oplage

1 stuks