Crazy Mouse – Barbara de Jong

acrylverf - 74 x 74 cm (incl. lijst)

v.a. 475,00

Wissen

70 x 70 cm (74 x 74 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Crazy Mouse – Barbara de Jong
Met een beetje goede wil is er best wel een muis te ontdekken in dit grappige schilderij van Barbara de Jong. Een kunstwerk met zoveel leuke details dat je er eigenlijk nooit op uitgekeken raakt. Een kunstwerk waar je elke dag weer blij van wordt.

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige dierenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het schilderij ´Crazy Mouse´ is uitgevoerd in acrylverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen

Extra informatie

Afmetingen 74 × 74 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas

Gelimiteerde oplage

1 stuks