VERKOCHT

Hoge der Aa – 70 x 140 – Caspar van Houten

olieverf - 74 x 144 cm (incl. lijst)

845,00

Verkocht


70 x 140 cm (74 x 174 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Hoge der Aa is een olieverf schilderij van kunstschilder van Caspar van Houten. Op dit kleurrijke doek zien we een hele rij panden waar de Aa toren fier bovenuit steekt. In het water een paar schepen van de Hollandse zeilvloot die we regelmatig vinden in het water van de Aa.
Van Houten heeft op dit schilderij zijn eigen fantasievolle en unieke versie uitgebeeld van een prachtig stukje Groningen.
Op dit doek is de stijl van Van Houten duidelijk te herkennen, de onderwerpen zijn chaotisch vormgegeven met allerlei verfslierten en verfklodders er aan toegevoegd, maar toch ademt het werk rust uit door de eenvoudige kleurstelling.. Het water met de kadewand geeft extra rust en diepte aan het werk.
Dit oer Groningse tafereel is een schilderij dat niet gauw verveelt en waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het heeft veel structuur en reliëf en is absoluut een eyecatcher in ieder interieur.

Het schilderij ´Hoge der Aa´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. Het doek is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  ophangdraad zodat het gelijk opgehangen kan worden.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

hout, linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks