Hoge der Aa – 70 x 140 – Caspar van Houten

olieverf - 74 x 144 cm (incl. lijst)

845,00

De eerste termijn betaal je meteen met het plaatsen van je bestelling. Het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.

Op voorraad


70 x 140 cm (74 x 174 cm incl. lijst)
olieverf op linnen
origineel werk, unica

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Hoge der Aa is een olieverf schilderij van kunstschilder van Caspar van Houten. Op dit kleurrijke doek zien we een hele rij panden waar de Aa toren fier bovenuit steekt. In het water een paar schepen van de Hollandse zeilvloot die we regelmatig tegenkomen in het water van de Aa.
Van Houten heeft op dit schilderij zijn eigen fantasievolle en unieke versie uitgebeeld van een prachtig stukje Groningen.

Op dit doek is de stijl van Van Houten duidelijk te herkennen, de onderwerpen zijn chaotisch vormgegeven met allerlei verfslierten en verfklodders er aan toegevoegd, maar toch ademt het werk rust uit door de eenvoudige kleurstelling.. Het water met de kadewand geeft extra rust en diepte aan het werk.

Dit oer Groningse tafereel is een schilderij dat niet gauw verveelt en waar je niet snel op uitgekeken raakt. Het heeft veel structuur en reliëf en is absoluut een eyecatcher in ieder interieur.

Het schilderij ´Hoge der Aa´ is uitgevoerd in olieverf op linnen. Het doek is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevige metalen  ophangdraad zodat het gelijk opgehangen kan worden.

Extra informatie

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Houten, Caspar van

Materiaal

linnen, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks