Pretty Lady with flowers

84 x 124 cm incl. lijst

395,00


84 x 124 cm incl. lijst
acrylverf op linnen

Pretty Lady with flowers is een hele mooie afbeelding van een ingetogen jonge vrouw., Het geschilderde portret van deze jongedame met prachtige bloemen is geworden tot een bijzonder lieflijk tafereel in zachte pasteltinten.
Op haar hoofd draagt zij op haar opgestoken haar een boeket met grote bloemen in roze en zalmkleuren die de serene uitdrukking van haar gezicht nog extra versterken. Deze bloemen vormen een perfecte eenheid met de achtergrond en de contouren van deze dame.

Een boeiend schilderij, deze Pretty Lady! Deze dame raakt met haar gezichtsuitdrukking!

Details van het schilderij Pretty Lady with flowers

  • Het schilderij is uitgevoerd in acrylverf op linnen
  • Het is opgespannen op een houten frame en ingelijst in een zwarte houten baklijst
  • De achterzijde is voorzien van ogen met ophangdraad
  • Het doek zelf is 80 x 120 cm en inclusief lijst komt dit werk op 84 x 124 cm
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

 

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 124 × 84 cm
Materiaal

acrylverf, hout, linnen, textiel