Pretty Lady with tattoos and flowers

84 x 124 cm incl. lijst

495,00


84 x 124 cm incl. lijst
acrylverf op linnen

Pretty Lady with tattoos and flowers is een exotisch kunstwerk voor aan de wand.
De afbeelding van deze prachtige dame zou je eigenlijk gewoon een spannend avontuur kunnen noemen. Op haar hoofd draagt zij op haar opgestoken haar een boeket met prachtige grote bloemen die een haast sensuele aanblik geven. Onderaan de hoofdtooi hangen nog diverse sierlijke kettinkjes en hangertjes. Over haar met tattoos versierde rug zijn diverse colliers gedrapeerd en in haar linkeroor zien we een grote bijpassende filigraan oorhanger.

Heel bijzonder, deze Pretty Lady! Een dame die onze blik vasthoudt en iedereen zal blijven boeien!

 

Details van het schilderij Pretty Lady with tattoos and flowers

  • Het schilderij is uitgevoerd in acrylverf op linnen
  • Het is opgespannen op een houten frame en ingelijst in een zwarte houten baklijst
  • De achterzijde is voorzien van ogen met ophangdraad
  • Het doek zelf is 80 x 120 cm en inclusief lijst komt dit werk op 84 x 124 cm
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen

 

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 124 × 84 cm
Materiaal

hout, linnen, olieverf, textiel