Stadshaven 120 x 60 – Henry Brand

olieverf - 124 x 64 cm (incl. lijst)

v.a. 665,00

Wissen

Stadshaven – Henry Brand
afmeting 120 x 60 cm, 124 x 64 cm incl. lijst
unica in olieverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Stadshaven – Henry Brand
Henry Brand is een Nederlandse kunstschilder die een voorliefde heeft voor lieflijke en romantische stadsgezichten, hij verstaat de kunst om van ieder plein en elke haven een bijzonder schilderij te maken. Ook met dit nieuwste meesterwerk Stadshaven is Henry daar met zijn vakmanschap weer ondubbelzinnig in geslaagd,
Op  dit doek Stadshaven springt direct de mooie authentieke stenen brug in het oog met aan beide zijden bomen en bouwwerken. De brug heeft maar liefst drie doorvaarten en vormt de verbinding tussen de beide delen van de stad.
In de verte zien we de contouren van de moderne bebouwing. Voor de brug liggen aan beide zijden een aantal historische schepen in het zonlicht te dromen langs de kade bij een stukje “oude stad”,

Dit dromerige kunstwerk ademt rust en harmonie uit, het is een prachtig tafereel waar we blij van worden en dat nooit verveelt!

Details van het schilderij Stadshaven

Het schilderij ´Stadshaven´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Henry Brand wordt meegeleverd.

Extra informatie

Afmetingen 64 × 124 cm
Kunstenaar

Brand, Henry

Materiaal

canvas, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks