Vijf Ladies in oker – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

v.a. 800,00

Wissen

Vijf ladies in oker
140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Vijf Ladies in oker – Jochem de Graaf
Op dit schilderij van vijf dames bewijst Jochem de Graaf weer eens dat hij een meester is zijn vakgebied. Deze vijf damesfiguren zijn door hem gecombineerd tot een harmonieus geheel, een stijlvol portret in aarde- en okertinten.  Het doek is een lust voor het oog, een prachtig kunstwerk om jaren lang van te genieten!

Over de kunstenaar:
Jochem de Graaf
is een Nederlandse kunstschilder die al vele jaren zijn sporen heeft verdiend met het schilderen van doeken waar je blij van wordt. Hij is een meester in het combineren van kleuren. Schilderen zit in zijn bloed en de mens is zijn grootste inspiratiebron.
Jochem de Graaf heeft een geheel eigen stijl en zijn schilderijen hebben altijd veel reliëf. Daarvoor gebruikt hij verdikkingspasta bij de olieverf. Het tafereel wordt in diverse lagen opgebracht met onder andere een plamuurmes en een spatel en krijgt zijn definitieve tekening met penselen in diverse diktes. Daardoor ontstaat een enorme dieptewerking.
Behalve mensfiguren schildert de Graaf ook veel en graag landschappen, tulpen, zonnebloemen en complete bloemenlandschappen in warme en levendige kleuren.

Uitvoering:
Het schilderij ´Vijf Ladies in oker´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem de Graaf wordt meegeleverd.

Extra informatie

Afmetingen 144 × 74 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks