Waterplas – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

845,00

Op voorraad


140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Waterplas – Jochem de Graaf
Jochem de Graaf is een Nederlandse kunstschilder die veelzijdig is in zijn werken. Bloemenvelden, waterlandschappen, vrouwenfiguren, klaprozen, van ieder onderwerp weet hij een boeiend schilderij te creëren met bijzondere kleurcombinaties. Dit is hem ook deze keer weer volledig gelukt met zijn nieuwste werk Waterplas:  Een drassige oeverrand met bloemen langs een strook water. Aan de overkant zien we bebouwing, molens en torenspitsen, aan deze kant van het water voelen we de stilte. Een herkenbaar Hollands tafereel  dat rust uitstraalt.
De Graaf verstaat de kunst om doeken te schilderen waar je blij van wordt, en ook dit doek is een kunstwerk om jaren lang van te genieten!

Het schilderij ´Waterplas´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem van Gelder wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, hout, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks

Formaat indeling

Extra groot – v.a. 100cm