Waterplas – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

v.a. 800,00

Wissen

140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Waterplas – Jochem de Graaf
Jochem de Graaf is een Nederlandse kunstschilder die veelzijdig is in zijn werken. Bloemenvelden, waterlandschappen, vrouwenfiguren, klaprozen, van ieder onderwerp weet hij een boeiend schilderij te creëren met bijzondere kleurcombinaties. Dit is hem ook deze keer weer volledig gelukt met zijn nieuwste werk Waterplas:  Een drassige oeverrand met bloemen langs een strook water. Aan de overkant zien we bebouwing, molens en torenspitsen, aan deze kant van het water voelen we de stilte. Een herkenbaar Hollands tafereel  dat rust uitstraalt.
De Graaf verstaat de kunst om doeken te schilderen waar je blij van wordt, en ook dit doek is een kunstwerk om jaren lang van te genieten!

Het schilderij ´Waterplas´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem van Gelder wordt meegeleverd.

Extra informatie

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks