Witte Struisvogel – Barbara de Jong

acrylverf - 104 x 104 cm (incl. lijst)

v.a. 850,00

Wissen

100 x 100 cm (104 x 104 cm incl. lijst)
unica in acrylverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.


Witte Struisvogel – Barbara de Jong
Witte Struisvogel – de naam zegt het al – is natuurlijk een schilderij van een witte struisvogel. Hij (of zij) kijkt met mooie bruine ogen nieuwsgierig en blij de wereld in alsof hij/zij wil zeggen: zie je wel hoe mooi, lief en geweldig ik ben? Nou, dat zien we zeker!
Het bijzondere portret van dit prachtige dier is door Barbara de Jong natuurgetrouw weergegeven en verrassend uitgevoerd in pasteltinten. Een heerlijk kunstwerk waar we gelijk van gaan houden en dat nooit verveelt, een huisgenoot voor altijd!

Barbara de Jong is een Nederlandse kunstschilder met een veelzijdig oeuvre. Zij schildert veel en graag: landschappen, dieren, stadsgezichten. portretten, abstract werk, alles wordt door haar in sprekende kleuren op het witte doek vastgelegd. Wij zijn er trots op om dit prachtige dierenportret van haar aan de wereld te mogen tonen.

Het schilderij ´Witte Struisvogel´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke zwarte houten baklijst en voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk aan de wand kan worden opgehangen .

Extra informatie

Afmetingen 104 × 104 cm
Kunstenaar

Jong, Barbara de

Materiaal

acrylverf, canvas

Gelimiteerde oplage

1 stuks