Zonnebloemen – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

845,00

Op voorraad


140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Zonnebloemen – Jochem de Graaf
Jochem de Graaf is een Nederlandse kunstschilder die veelzijdig is in zijn werken. Bloemenvelden, waterlandschappen, vrouwenfiguren, klaprozen, van ieder onderwerp weet hij een boeiend schilderij te creëren met bijzondere kleurcombinaties. Dit is hem ook deze keer weer volledig gelukt met zijn nieuwste werk Zonnebloemen. De bloemen zijn zo levensecht geschilderd dat je bijna verwacht dat ze met de zon mee gaan draaien. Met dit kunstwerk haal je absoluut de zomer in huis, het is hele jaar door genieten van de pracht van deze heerlijke zomerbloeiers.
De Graaf verstaat de kunst om doeken te schilderen waar je blij van wordt, en ook dit doek is een schot in de roos!

Het schilderij ´Zonnebloemen´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke mat witte houten baklijst in white wash uitvoering en is voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem van Gelder wordt meegeleverd.

gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Geef je schilderij extra allure met een speciale lijst

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met de lijstenmakerij van het Giclee Atelier kunnen we dit kunstwerk met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het schilderij zoals je het nu ziet en zoekt vervolgens bij het Giclee atelier een passende lijst uit. Als je jouw Stips bestelnummer er bij invult gaan we er voor zorgen dat je het in die uitvoering thuisgestuurd krijgt. Bekijk de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Kenmerken

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, hout, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks

Formaat indeling

Extra groot – v.a. 100cm