Zonnebloemen – Jochem de Graaf

olieverf - 144 x 74 cm (incl. lijst)

v.a. 800,00

Wissen

140 x 70 cm (144 x 74 cm incl. lijst)
unica in olieverf

Let op: In de winkel kunnen we slechts een klein deel van onze schilderijen tentoonstellen vanwege ruimtegebrek. Als u een dag van te voren meldt dat u dit schilderij of een of meer andere “live” wilt komen bekijken dan zorgen wij er voor dat ze aanwezig zijn.

Zonnebloemen – Jochem de Graaf
Jochem de Graaf is een Nederlandse kunstschilder die veelzijdig is in zijn werken. Bloemenvelden, waterlandschappen, vrouwenfiguren, klaprozen, van ieder onderwerp weet hij een boeiend schilderij te creëren met bijzondere kleurcombinaties. Dit is hem ook deze keer weer volledig gelukt met zijn nieuwste werk Zonnebloemen. De bloemen zijn zo levensecht geschilderd dat je bijna verwacht dat ze met de zon mee gaan draaien. Met dit kunstwerk haal je absoluut de zomer in huis, het is hele jaar door genieten van de pracht van deze heerlijke zomerbloeiers.
De Graaf verstaat de kunst om doeken te schilderen waar je blij van wordt, en ook dit doek is een schot in de roos!

Het schilderij ´Zonnebloemen´ is uitgevoerd in olieverf op linnen , is ingelijst in een strakke mat witte houten baklijst in white wash uitvoering en is voorzien van een stevig metalen ophangkoord zodat het gelijk kan worden opgehangen.
Een certificaat van origine met informatie over Jochem van Gelder wordt meegeleverd.

Extra informatie

Afmetingen 74 × 144 cm
Kunstenaar

Graaf, Jochem de

Materiaal

canvas, olieverf

Gelimiteerde oplage

1 stuks