Grunn – Hope

aluminium/dibond | 45 x 15 | 90 x 30 | 135 x 45 cm

v.a. 120,00

Wissen

oplage niet gelimiteerd ;
in diverse maten leverbaar: vanaf 45 x 15 tot 135 x 45 cm
print op aluminium/dibond met aluminium lijst

Over…

Grunn is een schilderij van Hope. Op deze vrolijke skyline van Groningen zien we op een kleurrijke basis allerlei stadse bouwwerken voorbijkomen. Een heerlijk tafereel waar je niet snel op uitgekeken raakt!

Hope heeft uit haar oeuvre dit kunstwerk geselecteerd om het vanwege grote vraag opnieuw te laten uitbrengen, deze keer op aluminium/dibond.
Dit werk Grunn is behalve in de 3 vermelde maten ook verkrijgbaar in uw eigen formaat in de verhouding 1 : 3 met als maximum 135 x 45 cm.

Uitvoeringen

  • Dit schilderij is op aluminium/dibond uitgevoerd en we leveren het standaard in drie verschillende formaten, 45 x 15 cm., 90 x 30 cm. en 135 x 45 cm.
    We leveren het kunstwerk met een zwarte aluminium lijst, andere omlijstingen zijn in overleg mogelijk.
    Prijzen: 45 x 15 cm € 120.-, 90 x 30 cm €200.- en 135 x 45 cm €330.-.
  • Het kunstwerk is voorzien van een ophangkoord, u kunt het direct aan de wand hangen.
Categorieën: , Tags: ,

Over de kunstenaar

Hope

Hope - Yvonne van der Hoop

De Noord Nederlandse kunstenares Hope (Yvonne de Hoop) is in 1961 geboren in Stadskanaal. Van jongs af aan staat grafische expressie centraal in haar leven en is ze bezig geweest met kunst. In de loop der jaren heeft Yvonne zich in meerdere artistieke disciplines bekwaamd waaronder: zeefdruk, etstechieken en expressief werk in de vorm van acryl op canvas of paneel.

In haar schilderijen is een moderne en kleurrijke stijl terug te zien, die het resultaat is van haar artistieke veelzijdigheid. Ze heeft een liefde voor heldere en vrolijke kleuren die ze op dusdanige wijze toepast dat de energie letterlijk van haar werken lijkt af te spatten. Ze werkt met vlakken, intense kleuren en contrasten, en soms ook grafische beeltenissen. Ze heeft zich toegelegd op landschappen en steden, maar schildert in opdracht ook stillevens, dieren en mensen.

Yvonne de Hoop presenteert haar werk onder de naam Hope.

Bij Stips bieden we haar collectie landschappen aan, allen uitgevoerd in gelimiteerde oplage, als giclée op canvas.


Extra informatie

Afmetingen N/B
Kunstenaar

Hope

Materiaal

aluminium, dibond