Groningen Martinistad – Mrs. More

120 x 65 cm

v.a. 280,00

Wissen

gelimiteerde oplage: 120
giclée op canvas

Over…

Op het giclee Groningen Martinistad van Mrs. More zijn de Martinitoren en de Vismarkt rechts en de Korenbeurs links de meest opvallende items. Ook prominent aanwezig is de Pottebakkersrijge in het midden met de A-brug, Maar er is nog veel meer op te zien, kleurrijke panden, schepen en vergezichten maken van het schilderij Groningen Martinistad een kunstwerk waar je niet 1 2 3 op uitgekeken raakt. Vele bekende en minder bekende plekjes uit de stad Groningen zijn aanwezig, voor ieder wat wils.

Het originele kunstwerk is door Mrs. More (kunstenaarsnaam van Stefanie Ramsel) samengesteld uit foto’s en schilderwerk, zogeheten mixed media kunst.

Uitvoering & Oplage

Groningen Martinistad van Mrs. More heeft een gelimiteerde oplage van 120 stuks. Het is uitgevoerd als giclée op canvas in het formaat 120 x 65 cm en wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat voorzien van het unieke oplagenummer.

We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

Over de kunstenaar

Mrs. More

Mrs. More is de kunstenaarsnaam van de uiterst creatieve Stefanie Ramsel (1982). Al op jonge leeftijd volgde zij de kunstopleiding in Munster, waarna ze als productontwerpster aan de slag ging bij het wereldwijd bekende glasatelier Leonardo. In 2013 vestigde ze zich als zelfstandig kunstenares en ontwikkelde al snel een unieke geheel eigen stijl.

Mrs. More maakt gebruik van fotografie, penseel, collage en grafische technieken. Ze houdt er van om haar onderwerpen op een ongebruikelijke manier te positioneren op het doek, waardoor er nieuwe dimensies en perspectieven ontstaan.

Bij Stips bieden we giclées aan van een aantal van haar kunstwerken, in een gelimiteerde oplage.

Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas of fine art paper en op de kunstwerken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het inlijstatelier Vorm & Leegte. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Fine art paper giclées

Sommige giclées zijn uitgevoerd op fine art paper i.p.v. canvas. Kunst op papier heeft een iets gladdere uitstraling. Kunst op papier wordt niet opgespannen maar of een foampaneel gezet. Daarna wordt het ingelijst.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten lijst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront.

Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van een ophangmogelijkheid. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Extra informatie

Afmetingen 65 × 120 cm
Kunstenaar

More, Mrs.

Materiaal

canvas

Gelimiteerde oplage

120 stuks

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.