High Tea – Vilma van den Berg

60 x 90 cm

v.a. 210,00

Wissen

gelimiteerde oplage: 90
giclée op canvas

Uitvoering & Oplage van High Tea

Hight Tea, vlindertjes vangen van Vilma van den Berg heeft een gelimiteerde oplage van 90 stuks. Het is uitgevoerd als giclée in het formaat 60 x 90 cm. Het wordt geleverd met certificaat voorzien van het unieke oplagenummer, gesigneerd door de kunstenaar zelf.  We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

Categorieën: , , Tags: ,

Over de kunstenaar

Vilma van den Berg

Vilma van den Berg slaat een brug tussen fantasie en realisme.

Gefascineerd door de droomwereld van Alice in Wonderland, geìnspireerd door de onschuld en de puurheid van het witte konijn dat in dit sprookje voorkomt en geraakt door haar twee dochters die onderzoekend de wereld in stappen, toont Vilma met haar schilderijen een wereld die groter is dan we ons gewoon zijn. Een wereld waarin fantasie en werkelijkheid in elkaar overgaan.

Schilderen is een Must Do voor Vilma van den Berg. Om haar schildertechnieken, inzichten en kennis te verbreden, volgde ze lessen bij Gerda Onnes.

Dieren, bloemen, mensen en andere elementen worden in heldere kleuren, op levendige wijze door Vilma op het schildersdoek gezet. Het resultaat zijn werken waarin verwondering en vrolijkheid hand in hand gaan.

Vilma laat je door kunst ontdekken wie je werkelijk bent. Haar werken nodigen je uit jezelf te zijn. Ze schildert hoofdzakelijk met acrylverf op doek. Van een deel van haar doeken zijn ook giclées uitgebracht.


Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas of fine art paper en op de kunstwerken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het inlijstatelier Vorm & Leegte. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Fine art paper giclées

Sommige giclées zijn uitgevoerd op fine art paper i.p.v. canvas. Kunst op papier heeft een iets gladdere uitstraling. Kunst op papier wordt niet opgespannen maar of een foampaneel gezet. Daarna wordt het ingelijst.

Het inlijsten

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten lijst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront.

Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van een ophangmogelijkheid. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Extra informatie

Kunstenaar

Berg, Vilma van den

Kleur

Blauw, Groen, Bruin & Hout

Gelimiteerde oplage

90 stuks

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Zodra u een giclee schilderij heeft besteld gaan we er meteen mee aan de slag. De opdracht wordt doorgegeven aan het atelier en de voorbereidingen worden getroffen. Zodra het doek van de kunstenaar binnen is gaan we het voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €75.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.