Sunny Day – Hope

70 x 140 cm (tweeluik)

310,00560,00

Wissen
Zet op wensenlijst
Zet op wensenlijst

tweeluik
gelimiteerde oplage: 40
giclée op canvas

Sunny Day van Hope is een tweeluik, het bestaat uit 2 schilderijen die tesamen een spetterende Zomerse Dag uitbeelden zoals alleen Hope dat kan schilderen. Het werk is als giclee uitgevoerd.

Ofschoon het geheel op het eerste gezicht ietwat abstract aandoet, is het voornamelijk groene landschap met de blauwe lucht erboven duidelijk herkenbaar. Felle kleuren, onderbroken door een aantal zwarte lijnen, zorgen voor een goed evenwicht in dit schilderijenduo. Hope heeft met Sunny Day een bijzonder smaakvol portret van een zomerse dag gecreëerd. Een heerlijk schilderij waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Uitvoering & Oplage

Sunny Day van Hope is een tweeluik, het bestaat uit 2 schilderijen die samen een eenheid vormen. Elk werk is uitgevoerd als giclée in de maat 70 x 70 cm (73 x 73 cm incl. lijst). Het tweeluik compleet is 70 x 140 cm (76 x 146 cm incl. lijst) . De plek op de wand zal iets meer zijn, afhankelijk van de witruimte die u er tussen laat.

Het werk is in een gelimiteerde oplage uitgebracht van 40 stuks en wordt geleverd met een door Hope gesigneerd certificaat voorzien van het unieke oplagenummer. We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

70 x 140 cm details
70 x 140 cm zonder lijst (2 delen a 70 x 70 cm)
76 x 146 cm inclusief lijst (2 delen a 73 x 73 cm)

zonder lijst, canvas op de rol – € 310.-
zonder lijst, canvas op frame – € 435.-
compleet ingelijst – € 560.-

lijstmogelijkheden
De lijstmogelijkheden zijn: zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Deze houten baklijsten hebben een zichtrand van 10mm. Wilt u liever een andere lijst? Geen probleem, we maken het graag op maat.
gespreid betalen mogelijk
Dit artikel kan in termijnen betaald worden (0% rente). De eerste termijn betaalt u meteen bij het plaatsen van uw bestelling. De tweede en derde termijn betaalt u respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kies bij het afrekenen voor gespreid betalen.

Een lijst op maat?

Soms kan het mooi zijn om voor een meer persoonlijke omlijsting te kiezen. In samenwerking met het Giclee Atelier kunnen we dit giclée met ruim 50 andere omlijstingen aanbieden, van barok tot modern tot natuurlijk en eenvoudig.

Je bestelt hier bij Stips het giclée in de uitvoering ‘zonder lijst, opgespannen op frame’ en zoekt bij het atelier een passende lijst uit. Bekijk eens de uitgebreide baklijstencollectie of profiellijstencollectie.

Categorieën: , , Collecties: ,

Over de kunstenaar

Hope

Hope - Yvonne van der Hoop

De Noord Nederlandse kunstenares Hope (Yvonne de Hoop) is in 1961 geboren in Stadskanaal. Van jongs af aan staat grafische expressie centraal in haar leven en is ze bezig geweest met kunst. In de loop der jaren heeft Yvonne zich in meerdere artistieke disciplines bekwaamd waaronder: zeefdruk, etstechieken en expressief werk in de vorm van acryl op canvas of paneel.

In haar schilderijen is een moderne en kleurrijke stijl terug te zien, die het resultaat is van haar artistieke veelzijdigheid. Ze heeft een liefde voor heldere en vrolijke kleuren die ze op dusdanige wijze toepast dat de energie letterlijk van haar werken lijkt af te spatten. Ze werkt met vlakken, intense kleuren en contrasten, en soms ook grafische beeltenissen. Ze heeft zich toegelegd op landschappen en steden, maar schildert in opdracht ook stillevens, dieren en mensen.

Yvonne de Hoop presenteert haar werk onder de naam Hope.

Bij Stips bieden we haar collectie landschappen aan, allen uitgevoerd in gelimiteerde oplage, als giclée op canvas.


Kenmerken

Afmetingen 70 × 140 cm
Kunstenaar

Hope

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.