Tembi – Adriana van Zoest

110 x 60 cm

v.a. 275,00

Wissen

giclée op canvas
gelimiteerde oplage: 90

Over…

Adriana van Zoest heeft een prachtig gedetailleerd portret geschilderd van een slapende kat genaamd Tembi. De sfeer van dit bijzondere schilderij is tot in de finesses perfect. De prachtige kat ligt er levensecht bij en is helemaal relaxt. Een zeer herkenbaar tafereel in groot formaat, en een welkom kado voor iedere kattenliefhebber.

Uitvoering & Oplage van Tembi

Dit schilderij van Adriana van Zoest is als giclee uitgevoerd in het formaat 110 x 60 cm in een gelimiteerde oplage van 90 exemplaren. Het wordt geleverd met een door de kunstenaar gesigneerd certificaat van originaliteit, voorzien van het unieke oplagenummer. We bieden dit werk naar keuze met of zonder lijst aan.

 

Categorieën: , , Tag:

Over de kunstenaar

Adriana van Zoest

Adriana van Zoest uit het Noord-Hollandse Warmenhuizen is een Nederlands kunstschilder, die zich onderscheidt door moderne kleuren op haar doeken te gebruiken met de ouderwetse technieken van de klassieke grootmeesters.

Adriana is geboren in 1966 en vormt een brug tussen klassiek en modern. Haar kunst is te categoriseren binnen het hedendaags realisme, alwaar zij tot de klassieke modernen gerekend wordt. Ze werkt op haar schilderijen laag over laag, waardoor er veel diepte en dimensie in de werken zit.

Ze maakt nooit een directe weergave van de werkelijkheid. Ze maakt uitgebreide studies van haar objecten, en zoekt daarbij naar de ideale compositie, achtergrond en lichtval. Dit uitgebreide vooronderzoek maakt dat de onderwerpen die ze schildert haar helemaal eigen zijn en bijzonder krachtig en duidelijk voelbaar overkomen.

Bij Stips bieden we twee prachtige giclée werken aan van haar kattenschilderijen.

Meer links over Adriana van Zoest

Adriana's eigen website
Collectie Atelier Vorm & Leegte


Complete collectie

Verkrijgbaar bij Stips


Verkrijgbaar bij onze samenwerkingspartner inlijstatelier Vorm & Leegte

Giclee informatie

Kwaliteit

Een giclee is een zeer hoogwaardige kunstdruk, waar een een origineel schilderij aan ten grondslag ligt en die in overleg met de betreffende kunstenaar al of niet in gelimiteerde oplage wordt uitgebracht. De giclées bij Stips zijn allemaal uitgevoerd op een eerste kwaliteit canvas en op de doeken zit een kleurgarantie van 75 jaar. Hoe een giclée precies gemaakt wordt, kunt u lezen op deze pagina.

Het opspannen en inlijsten van een giclée

De giclée-doeken worden voor u met de hand opgespannen door het inlijstatelier Vorm & Leegte. Hier wordt op vakkundige wijze gewerkt en ook op het materiaal wordt niet bezuinigd. Er wordt altijd voor latten gekozen die qua dikte en breedte corresponderen met het formaat van uw kunstwerk, zodat het werk een optimale stabiliteit en stevigheid krijgt.

Nadat het doek is opgespannen, wordt het naar keuze ingelijst. Standaard bieden we alle giclées in een mooie houten baklijkst aan. Deze is beschikbaar in het zwart, wit, naturel of zwart met zilverfront. Mocht u liever een andere omlijsting willen, dan is dat ook geen probleem. Alle giclées kunnen in bredere-, gekleurde - of andere sierlijsten geplaatst worden. (meer info).

Ophangmogelijkheden

Elk giclée dat we uitleveren is voorzien van een ophangmogelijkheid. Aan de achterzijde worden ogen en ophangdraad bevestigd, zodat u uw kunstwerk bij ontvangst meteen aan de wand kunt hangen.

Giclée in de winkel komen bekijken

De giclees worden wisselend tentoongesteld in onze galeriewinkel. In verband met beperkte ruimte kunnen we helaas niet alles tegelijk presenteren. Wilt u dan ook een specifiek werk komen bekijken, laat het ons dan van tevoren weten, zodat we er voor kunnen zorgen dat het aanwezig is als u komt.

Extra informatie

Afmetingen 60 × 110 cm
Kunstenaar

Zoest, Adriana van

Materiaal

canvas

Gelimiteerde oplage

90 stuks

Garantie

75 jaar garantie op kleurechtheid

Levertijd & Verzending

Levertijd giclees

Nadat u een giclee schilderij heeft besteld gaan we in het Stips atelier meteen voor u aan de slag. We laten het doek komen en gaan het kunstwerk vervolgens voor u opspannen en inlijsten.

• Van bestelling tot aan de aflevering kunt u uitgaan van een gemiddelde doorlooptijd van 5 tot 10 werkdagen. Mocht u een werk voor een bepaalde datum nodig hebben, dan laat het ons weten en we zullen het met voorrang behandelen.
• Een deel van de collectie hangt al compleet ingelijst in onze galeriewinkel en kan sneller geleverd worden.

Verzending Nederland

• gratis levering binnen Nederland bij bestellingen v.a. €50.- (m.u.v. hele grote werken)

Verzending Buitenland

• we kunnen naar vrijwel alle landen ter wereld versturen.
• de verzendkosten zijn afhankelijk van het land van bestemming en het formaat en gewicht
• voor de meeste Europese landen vindt u het verzendtarief meteen al in de winkelwagen
• als uw land er niet bij staat neem dan contact met ons op en we laten u het verzendtarief voor uw bestelling weten

Niet goed? Geld terug garantie!

• Na ontvangst van uw bestelling heeft u 14 dagen bedenktijd. U kunt het schilderij dan rustig bekijken en ophangen om te zien of het mooi in uw interieur past en of u het wilt behouden.
• Wilt u het giclee schilderij toch niet houden? Geen probleem. Stuur het onbeschadigd terug in de originele staat en verpakking en we storten binnen 10 dagen het aankoopbedrag aan u terug.
• Giclées die speciaal voor u in opdracht zijn aangepast of die we voor u hebben ingelijst in een afwijkende lijst kunnen niet geruild worden. Mocht u twijfelen of het kunstwerk voor u geschikt is, bestel het dan eerst zonder lijst of met een standaard lijst en als het u bevalt, kunnen we het voor u aanpassen aan uw wensen.